zona turística

tipus d'allotjament

disponibilitat

Formentera


El color blau de les platges de Formentera és espectacular. Hi ha pocs llocs al món que puguin reunir tanta bellesa. Passejar per la platja d'arena blanca de ses Illetes pot provocar, a vegades, l'estranya sensació d'estar trepitjant alguna platja del Carib.

Aquí trobarà la millor oferta d'Hotel a Formentera

Alhora, i recorrent uns kilòmetres en direcció sud-oest, es té la sensació d'estar en una petita illa al sud de l'Adriàtic. No hi ha res com prendre el sol en aquestes roques d'arena vermellosa després de ficar-te a l'aigua i saludar els peixets.

Quan el vent bufa de llevant, la platja d'aquesta part de la costa es torna salvatge i indomable. Llavors podem escoltar el bramul de trencar les ones i contemplar aquestes tremendes espurnes d'escuma blanca.

Caminant per la mateixa costa, en direcció sud-est, arribam a la vora des Caló. La platja des Caló estén lleugeres catifes delicades d'arena rosàcia i argentada i les seves cales guarden algun secret que no desvetllaré.

La platja de Migjorn té un encant especial, com el d'alguna platja remota dels mars del sud. En caure el sol, un disc taronja se submergeix en el blau elèctric, és aleshores quan mar i cel s'amalgamen en un mateix onatge de núvols, cau la nit i surt la primera estrella.

Una brisa traspassa el clatell de l'efímer i l'etern, dos cors que bateguen a l'uníson. El temps passa alhora que s'atura. A la llunyania s'albiren els llums de les barques dels pescadors i ressonen ecos de gavines...

S'hi respira la mar.

Promou:

Web oficial de reserves on-line de la Federació Hotelera de Formentera

Cofinança:

Govern de les Illes BalearsInnovation Relay Center

Col·labora:

Consell Insular d'Eivissa i FormenteraINESTUR

Desenvolupat:

IBIT AvantHotel